Wie en wat is America's Tent Lodges?

Meer informatie over America's Tent Lodges en de mensen achter het bedrijf.

het A-team

America’s Tent Lodges is een handelsnaam van America's Travel Lodges BV. Dit is een kleine, 100% Nederlandse BV. Alle activiteiten worden in eigen beheer uitgevoerd, door een klein team met zeer veel USA reiservaring.

America’s Tent Lodges' doelstelling is het bieden van een unieke ervaring tijdens een Amerika-vakantie. Een andere overnachting dan in de (meestal ongezellige) hotels/motels. Overnachten in een tent lodge geeft de mogelijkheid 's avonds een kampvuurtje en de barbecue aan te steken. Daarna heerlijk slapen onder canvas in de rust van de natuur.
Ook zijn we een alternatief voor de camper. Voor minder geld reist u makkelijker, sneller en comfortabeler dan met de camper naar dezelfde locaties. Terwijl u toch de ervaring van het kamperen heeft tijdens de avonden en nachten.


Behalve de verhuur van tenten verzorgt America's Tent Lodges inmiddels al meer dan 15 jaar complete reizen naar de VS. In de afgelopen jaren is het aanbod flink uitgebreid. Niet alleen kwamen er steeds meer tent lodges, ook hotels, ranches en andere leuke accommodaties maken inmiddels deel uit van het aanbod. Bright Angel trail, Grand Canyon NPOp uw verzoek maakten wij een voorstel reisplan. Hierbij stelden we een route vast en vulden de overnachtingen in met tent lodges, hotels en alle andere accommodaties. Dankzij onze ruime ervaring konden we zo een optimale reis samen stellen met een mix van verschillende typen overnachtingen.

Met ingang van 2020 worden alle reizen bedacht, uitgewerkt en verzorgd onder een nieuwe naam AmCan Travel. Onze website van AmCan Travel is bedoeld als inspiratie voor reizen naar Amerika en Canada.