Een goede reisverzekering is voor Amerika onmisbaar

Uw reis naar Amerika begint vorm te krijgen. Of is wellicht al helemaal in kannen en kruiken. Goed verzekerd op reis is ook een voorbereiding waar u bij stil moet staan.

huis schade Helaas kan er altijd iets misgaan. Er kan voor vertrek iets gebeuren waardoor de hele reis niet door kan gaan. Of tijdens de reis gebeurt er iets, waardoor de reis niet verder kan gaan.
In die gevallen kunt u terugvallen op de annulerings verzekering.
Is er schade aan uw eigendommen of moet er onverhoopt iemand een beroep doen op medische hulp, dan vergoedt de reisverzekering in veel gevallen (een deel van) de kosten.
In samenwerking met Koning Financiƫle Diensten, een gerenomeerd kantoor uit Zevenaar, biedt America's Tent Lodges een online mogelijkheid reis- en annuleringsverzekeringen af te sluiten. De verzekering worden afgesloten bij de Europeesche, een van de grootste verzekeraars voor deze verzekeringen.

Kies de juiste verzekering

Zowel de reis- als de annuleringsverzekering isaflopend en doorlopend af te sluiten. schade aan uw bagage Aflopend betekent alleen voor deze ene reis, doorlopend voor alle reizen in een jaar.

Voor een aflopende reisverzekering zijn de kosten een vast bedrag per reisdag; de premie voor een aflopende annuleringsverzekering is een percentage van de reissom.
Gezien de prijs van een Amerika reis, adviseren wij om zeker ook de prijs van een doorlopende verzekering te bekijken.

Bij een reisverzekering moet gekozen worden voor "werelddekking". Bij de annuleringsverzekering voor "verhoogd verzekerd bedrag", om voldoende dekking te hebben. Als u na de Amerika reis (voorlopig) geen verre reis meer maakt, dan kunt u de verhoogde bedragen weer naar beneden bijstellen.

Het keuzemenu

Onderstaand kunt u de gewenste verzekering kiezen. De link brengt u naar de betreffende pagina in het systeem van de Europeesche. Het programma leidt u stap voor stap door de mogelijkheden. Er volgt een prijsopgave, waarna u de verzekering kunt afsluiten. Voor elke stap zijn uitgebreide helpteksten aanwezig.

Aflopende verzekeringen
Doorlopende verzekeringen
Reisverzekering denk aan werelddekking. Reisverzekering denk aan werelddekking.
Annuleringsverzekering denk aan verhoogde dekking. Annuleringsverzekering denk aan verhoogde dekking.